top of page
Eskilstuna Matkultur_3852_Foto Liza Simonsson.JPG

Kurser
& workshops

Hos oss anordnas regelbundet kurser och workshops. Lärare på kurserna är oftast  Jag Karin som har lång erfarenhet och även  pluggat grunderna i bär frukt och grönsaksförädling på Eldrimner,sveriges nationella centrum för mathantverk, undervisat på folkhögskolan i Eskilstuna och  håller kurs i förädling och innovation på YH -utbildning i Nyköping och även fått medaljer för olika bär frukt och grönsaksprodukter i svenska och nordiska mästerskapen i mathantverk.

Gå en grundkurs

Du får teoretisk grund till processen att skapa säkra goda och hållbara produkter,  kunskap om förvaring och förslag på användningsområden, prova på praktiskt och tillverka två produkter att ta med hem. Du behöver inga förkunskaper.

Pris: 1200 kr  

I kursavgiften ingår : Grundrecept ,Provsmakning Råvaror att arbeta med , en produkt att ta med hem & fika.

SE AKTUELLA DATUM NEDAN

Anmälan

Anmälan och frågor via  mail:  karinskan.liljegren@gmail.com

 eller telefon 070-6205947 Du får bekräftelse och betalningsinformation i vändande mail. Din kursplats är reserverad efter betalning. Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej men kan överlåtas vid förhinder.

Välkommen! 

Boka en workshop.

Vill ni bjuda upp till sopplunch vid brasan, lära er mer om förädling, fylla på vinterförråden med lokal mat, utforska vad man kan göra med en speciell gröda och förena nytta med nöje i vänners lag? Boka en workshop och bjud med kunder kollegor ,familj, grannar eller vänner. Vi fyller studion med justa råvaror efter era önskemål och gör nåt kul tillsammans. Förslag på teman kan vara att mjölsyra grönsaker, göra eget tillbehör till ostbrickan, tävla i godaste salsan till tacon, tillverka drycker till sommar-picniken eller tömma frysen på fjolårsbär Din fantasi sätter gränsen.

Max 10 pers

Tre timmar.

Pris: 3500kr + moms Kostnad för råvaror förtäring och ev gästföreläsare tillkommer 

bottom of page